Wat kunt u verwachten? De behandelfases van Fysiotherapie Poelwaert

Behandelproces

Van screening tot de laatste behandeling. Bij Fysiotherapie Poelwaert werken we volgens een vaste procedure. We zetten de stappen voor u op een rijtje.

Als u contact opneemt met Fysiotherapie Poelwaert kunt u in de meeste gevallen binnen twee dagen terecht voor een screening/intake. Soms kan het wat langer duren als u een bepaalde specialisatie nodig heeft. Dat kan in de praktijk, bij u thuis op indicatie of middels een videoconsult.  We bespreken uw klachten of lichamelijke beperkingen en proberen een mogelijke oorzaak te achterhalen. Op basis van dit gesprek en een lichamelijk onderzoek, vragenlijsten en metingen bepalen we de beste behandeltechniek.

Vervolgens stellen we samen met u een behandelplan en doelstellingen op. In het plan zetten we onder andere de methode en oefeningen. Als dit mogelijk is, geven we aan hoeveel behandelingen (ongeveer) nodig zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van  de oorzaak en ernst van de klacht. Daarna starten we zo snel mogelijk met de daadwerkelijke behandeling. 

De behandeling kunnen we ondersteunen met o.a. beeldmateriaal, een online op maat gemaakt oefen-huiswerkprogramma met duidelijke filmpjes hoe de oefeningen uit te voeren. 

Contact

Telefoonnummer

 030 - 688 2239

Adres

Fysiotherapie Poelwaert
Pandora 57-66
3402 HW IJsselstein

Contact