Fysiotherapie

De juiste houding en bewegen zonder pijn 

Heeft u rug- of schouderklachten, sportblessures of gebreken die wellicht te maken hebben met leeftijd? Of heeft u pijn door werkgerelateerde klachten of stress? Dan heeft dit vaak te maken met een verkeerde houding of beweging. 

Met fysiotherapie pakt u dergelijke klachten bij de basis aan. Fysiotherapie  Poelwaert stelt niet de klacht, maar u als persoon centraal. We beantwoorden de vraag wat u naast behandeling kunt doen om klachten niet alleen te verhelpen, maar ook te voorkomen. Zodat u met minder pijn of zelfs pijnvrij kunt sporten of weer aan het werk kunt.

Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in beweging. We behandelen dus niet alleen, maar begeleiden en adviseren ook. Fysiotherapie bestaat vaak ook uit actieve oefeningen en soms komt medical taping eraan te pas. Waar nodig kunt u onder begeleiding van een speciaal opgeleide fysiotherapeut oefeningen doen in het zwembad. Fysiotherapie Poelwaert heeft hiervoor een samenwerkingsverband gesloten met Sportfondsenbad De Hooghe Waerd in IJsselstein.

Een afspraak maken voor fysiotherapie