Onze specialisten

U kunt bij Fysiotherapie Poelwaert terecht voor alle mogelijke behandelingen: van fysiotherapie en manuele therapie tot fysiotherapie op haptonomische basis, revalidatiezwemmen en kinderfysiotherapie. Ook komen we in overleg langs bij u thuis of in het verzorgingshuis.

Bij welke specialist u zich ook laat behandelen, ze hebben allemaal oog voor u als persoon. Ook kunt u rekenen op een behandeling die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Al onze specialisten zijn volgens KNGF-richtlijnen geschoold. De vastlegging in patiëntendossiers gebeurt volgens de eisen van de Fysiotherapeutische Verslaglegging. Daarnaast is Fysiotherapie Poelwaert als praktijk gecertificeerd volgens de HKZ-ISO 9001-norm en voldoen wen aan de TüV Nord HKZ-eisen.

Hoogkwalitatieve zorg

Fysiotherapie Poelwaert is PlusPraktijk van Agis en Achmea en Toppraktijk van Menzis en de Friesland Zorgverzekeraar. Dit betekent dat u hoogkwalitatieve zorg mag verwachten. Klik op de links onderaan de pagina om verder te lezen wat dit inhoud.

Het team
Het team van Fysiotherapie Poelwaert stelt zich graag aan u voor. Klik op de betreffende medewerker voor de persoonlijke profielpagina.

 

Caroline Brak

Fysio- oedeem- en oncologietherapeut ( master)

Fred Thomas

Fysiotherapeut

Ira de Rooij

Corona (Long)Fysiotherapeut, Fysio-Fit, Parkinson, orthpedische revalidatie, praktijkhouder

Mariska Westera

Fysiotherapeut, praktijkhouder

Minne Westra

Psychosomatisch fysiotherapeut

Pascalle van Giezen

Fysio-oedeemtherapeut